Aan de slag

Werkgeversservicepunt

Hebt u een vacature? Wilt u een werkzoekende met een arbeids­beperking een kans geven? Het Werkgeversservicepunt helpt u graag verder. Dat is een samenwerking tussen UWV en gemeenten met tientallen vestigingen in het land. Dus altijd dicht bij u in de buurt. Op elke vestiging zit een bouwspecialist.

Klik in de kaart op de dichtstbijzijnde vestiging en u krijgt uw contactpersoon direct in beeld. Bespreek met hem of haar welke mogelijkheden er zijn voor proefplaatsing, subsidie, scholing, begeleiding, loon­dispensatie, premiekorting, no risk-polis en werkplek­aanpas­singen. U vindt daar op deze website ook al de nodige informatie over.

Onbeperkt aan de slag

Een andere mogelijkheid is dat u zich aansluit bij Onbeperkt aan de slag. Dat is een website waarop werkgevers vacatures kunnen plaatsen en profielen van werkzoekenden kunnen bekijken. Ook organiseert Onbeperkt aan de slag geregeld bijeenkomsten, waar werkgevers en werkzoekenden met een arbeidsbeperking elkaar ontmoeten.

Deelname is voor mkb-bedrijven gratis; aan grotere bedrijven wordt een kleine financiële bijdrage per jaar gevraagd. Interesse? Neem dan contact op met de initiatiefnemers.

Nederland Placeholder
Nederland